handelsruimte met loft en 2 appartementen

februari 2014 - Nu
Bouwheer: Elektro Hauben
Opdracht: Het bouwen van een handelsruimte, een loft en twee appartementen te Hoeselt.

Bij de inplanting van het project volgt het eerste gebouwdeel het gabarit van de aanpalende rechterbuur.  Het gebouw krijgt in zijn tweede deel een eigen karakter wat een accent, met drie verdiepingen geeft naar de linkerzijde van het gebouw.

De handelszaak neemt het volledige gelijkvloers in, wat loopt van de Bilzersteenweg tot aan de Waartstraat en wordt met al zijn noden en functies ingevuld.  Binnen in het gebouw wordt het niveauverschil tussen de twee straten opgevangen ter hoogte van het magazijn.   Zowel bij de loft als de twee appartementen zijn de terrassen zuid georiënteerd en weg gericht van de drukke steenweg.
Het gebouwdeel gericht naar de Waarstraat heeft een rustiger karakter dat past in het straatbeeld waar eerder woningen op uitgeven.

Interieur is samenwerking met Decoprojects